Om oss

Carthago Owners Sweden – COS – är en förening med tillhörande Facebookgrupp för dig/er som äger/har beställt en Carthago/Malibu husbil.
COS facebookgrupp har funnits sedan februari 2015 och föreningen bildades 6 augusti 2016. 

I COS kan man för en låg avgift gå med för att få möjlighet att delta i träffar, kunna köpa material eller ta del av andra förmåner och fördelar som föreningen innebär för dig som Carthago/Malibu-ägare. Medlem i föreningen kan även bli medlem i FB-gruppen med samma namn.

Vår verksamhet är baserad på en Facebook-grupp, som sedan februari 2019 är förbehållen medlemmar i Föreningen COS.  Aktiviteten i Facebook-gruppen är mycket hög och varje inlägg ses av merparten av gruppens medlemmar. Detta innebär att frågor ofta blir besvarade inom några sekunder. Tips om lösningar på problem, ställen att stanna på för natten eller bara en trevlig bild från en dag med sin Carthago/Malibu är lite av det som rör sig i vårt flöde.

Carthago Owners Sweden är också aktiva i arbetet med att underlätta för Carthago/Malibu-ägare både gentemot myndigheter och andra aktörer som kan vara av vikt för oss.

Föreningen är registrerad hos Skatteverket och styrs av en styrelse med en stadga, som finns att tillgå när man blivit medlem.

För att bli medlem i föreningen klickar du här då kommer du till sidan “Bli COS-medlem

För konton etc, se nedan.

Gå med i föreningen Carthago Owners Sweden och få;

  • Tillgång till FB-gruppen med samma namn
  • Tillgång till COS facebook-grupp “COS sälj, köp & byt”. Där kan COS-medlemmar sälja, köpa och byta husbilsrelaterade produkter.
  • Inbjudan till våra mysiga självkostnadsträffar
    läs mer om våra träffar
  • Tillgång till material som beställs i Carthago Owners Swedens namn
  • Tillgång till andra förmåner som hela tiden uppdateras

Varmt välkomna!

Facebook-grupp Carthago Owners Sweden

Carthago Owners Sweden på Instagram

Mail: carthago.o.s@gmail.com

Hemsida: https://www.carthagoownerssweden.se/

Organisationsnummer: 802504-4358

Bankgiro: 5158-5040